Studentiaden 2018

Studentiaden 2018 kommer till Karlstad 10-13 maj, säkra din plats redan idag!

Studentiaden är en samling av tävlingar i minst åtta olika idrotter varav med SM-klass på minst fyra av dessa. Evenemanget samlar studenter från hela landet för vänskaplig samvaro med idrott i fokus som kommer sätta guldkant på studietiden och också bidra till en aktiv livsstil.

I samråd mellan Karlstads universitets idrottsförening (KAUIF), Sveriges Akademiska Idrottsförbund (SAIF), Karlstad kommun, Karlstad universitet (KAU) och Studentkåren vid Karlstads universitet har ett nytt koncept utvecklats och kommande upplaga Studentiaden blir ett mycket bredare evenemang än tidigare år. Vi kommer exempelvis att ha en öppningsceremoni på stora torget i Karlstad, kringaktiviteter samt en avslutningsbankett på Nöjesfabriken i Karlstad.

Årets student-SM-sporter är basket, volleyboll, badminton och innebandy.

Årets turneringsgrenar är e-sport, biljard, löpning samt styrka.

Läs mer på http://www.studentiaden.se/

Följ oss gärna på sociala medier:

www.facebook.com/Studentiaden/
Instagram: @studentiadenkarlstad2018 

Vill du vara funktionär?
Anmäl ditt intresse så hör vi av oss när det närmar sig!
http://www.studentiaden.se/funktionarer/

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter