Våra aktiviteter

Vi på KAUIF vill poängtera att det varken krävs talang eller tidigare erfarenheter för att vara med på våra pass. Alla är välkomna - oavsett om du är total nybörjare eller elitspelare!
Du behöver inte heller ha med dig mer än dina träningskläder, vi har allt annat på plats!

Fotboll
Inomhusfotboll med plats för 17 spelare samt tre ledare. Gemensam uppvärmning följt av matchspel. Fem pass i veckan, där fyra är öppna för alla och ett enbart för damer. Varje läsår anordnar vi fotbollsturneringen Copa de KAUIF - både inomhus och utomhus.
Facebookgrupper:
KAUIF fotboll och KAUIF tJejfotboll

Innebandy
Spelas på fullplan med plats för tjugo utespelare och två målvakter per pass. Individuell eller gemensam uppvärmning följt av matchspel. Under varje läsår arrangeras KAUIF:s innebandymästerskap i idrottshallen.

Facebookgrupp: KAUIF innebandy​

Lacrosse
Lacrosse har spelats sedan urminnes tider och kan liknas vid en blandning av ishockey och handboll. Det är en sport som spelas med hjälp av en "cross" (håv) och en 200 gram tung gummiboll.

Ta chansen att prova på en snabb, tuff och teknisk sport! KAUIF har två lacrosseträningar i veckan, och varje träning har olika fokus. På onsdagar spelas "herrlacrosse" med skydd och tacklingar. På söndagar kommer det att vara blandat. KAUIF har ett lacrosselag som du kan börja spela i om du vill. Det är även okej att bara träna och du behöver inte någon tidigare erfarenhet för att vara med.

Idag finns elva registrerade Lacrosse-lag i Sverige spridda från Höör i söder till Luleå i norr. Av dessa elva klubbar har fyra både herr- och damlag. Svensk Lacrosse är på frammarsch och bara under de senaste två åren har det skett stora framsteg inom damlacrosse och vår utvecklingsverksamhet.

Facebooksida: KAUIF Lacrosse Vikings

Volleyboll
Två kvällar i veckan är det volleyboll som gäller i idrottshallen. Vi spelar på stor plan med duktiga ledare som kan ge tips och teknikråd. Förbered dig på massor av roligt spel!
Facebooksida:
KAUIF volleyboll

Basket
KAUIF lirar basket på onsdag- och söndagkvällar. Spelas främst på stor plan, men finns även möjlighet att spela på mindre planer.
Facebookgrupp:
KAUIF basketball

Badminton
Hela fyra gånger i veckan spelar vi badminton i idrottshallen. Våra instruktörer sköter uppvärmning, övningar samt dubbel- och singelmatcher. KAUIF anordnar en badmintonturnering varje termin.
Facebookgrupp:
KAUIF badminton

Shorinji kempo (kampsport)
På måndagar och onsdagar är det tid för KAUIF:s kampsport shorinji kempo. Kampsporten ingår i både bollkortet gruppträningskortet och är en variant av budo.

Löpträning
Vi samlas varje tisdag för att gemensamt löpa tillsammans. Vi kommer att löpa olika distans och i olika terräng från gång till bång. Man får mer än gärna komma med egna förslag! Kläder efter väder eftersom vi kör utomhus. Utgångspunkt är idrotthallens entré.
KAUIF löpning