Copa de Kau

Datum: Lördagen den 27e maj

Plats: Klasmossens IP (vid Campus)

Format: Sjumannafotboll där minst två killar och två tjejer alltid skall vara representerande på planen.
Gruppspelsmatcherna är 1*15 minuter och slutspelsmatcherna varar 2*10 minuter. Villkor: Minst hälften av lagets medlemmar skall vara medlemmar i KAUIF och/eller Karlstad Studentkår.

Max antal lag: 16, Anmälningarna sker via kansli@kauif.se

Anmälningsavgift: 350kr.

Regler och information
- Laguppställning ska vara inmejlat till kansli@kauif.se eller lämnat till       turneringssekretariatet innan lagets första match på lördagen. Observera att detta gäller så länge laget alltjämt består till minst hälften av medlemmar i KAUIF och eller Karlstad Studentkår. Spelare får inte under några omständigheter representera två olika lag i turneringen.
- Det kommer vara alkoholförbud på Klasmossens IP och spelare som konsumerat alkohol (oavsett mängd) får ej delta i turneringen.
- Vid tillbakapassning får målvakten ej ta bollen med händerna.
- Två gula kort, som ger rött kort innebär utvisning men ej avstängning vid kommande matcher. Direkt rött kort ger en match avstängning. Vid grova och/eller upprepade förseelser kan ytterligare avstängning tillämpas.
- Vi rekommenderar alla spelare att använda benskydd.

Har ni några frågor eller funderingar, maila kansli@kauif.se

Spelschema

Du kan ändra denna exempeltext. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Donec libero. Suspendisse bibendum. Cras id urna. Morbi tincidunt, orci ac convallis aliquam, lectus turpis varius lorem, eu posuere nunc justo tempus leo. Donec mattis, purus nec placerat bibendum, dui pede condimentum odio, ac blandit ante orci ut diam.

Regerande mästare från Copa de Kau christmas 2016: Murphys lag