Gruppträningsaktiviteter

Box
Kondition och styrketräning med inspiration från boxning. Vi jobbar med boxhandskar och mitsar.


Core
Core är en träningsform där fokus ligger på att bygga upp styrka, stabilitet och balans i främst rygg och mage. Denna del av kroppen är involverad i många tunga uppgifter i vardagen och en stark mage och rygg är därför en stor fördel för att undvika och förebygga skador.


Löpgrupp
Passar för både nybörjade och vana löpare! 
Vi samlas för att gemensamt löpa tillsammans. Vi springer olika distans och i olika terräng från gång till gång. Man får mer än gärna komma med egna förslag! Kläder efter väder eftersom vi kör utomhus.


Beeptest
Konditionstest inomhus. Löpning 20 meter fram och tillbaka med stegrande nivå/hastighet. Löptestet tar ca 10-15 minuter beroende på nivå. Vi kör testet 2-3 gånger per pass - riktigt bra all around-träning för hela kroppen! 

KauFit
Funktionell och allsidig träning som är inspirerad av Crossfit. Passen bygger på ständig variation och hög intensitet. Övningarna och intensiteten anpassas efter individuell förmåga och passar alla oavsett träningsnivå. Vi använder kettlebells, medicinbollar, gummiband, skivstänger, och egen kroppsvikt.

KauFlow
Under träningspasset får du träna kondition, styrka, och koordination genom en kombination av dansanta rörelser och styrkeövningar. Hit ska du komma om du vill svettas, ges glädje och energi från varierad musik och varandra! Passet är uppbyggt snarlikt varje gång så du har möjlighet att bli vän med upplägget och därmed få ut mer av din träning. Inga förkunskaper krävs.

Tabata
Vi jobbar i intervaller med hög intensitet efter egen förmåga. Övningarna tränar både styrka och cardio och passar dig som vill se resultat och ge allt. Här svettas man tills man glänser!

Yoga
Med influenser från Ashtanga yoga, Yin-yoga och Vinyasa yoga får du lära dig att röra kroppen med sinne och ro. Stärk din balans, smidighet och kropps-hållning samtidigt som du får lära dig vägar till mindfulness. 

Shorinji Kempo
Kampsport som är en variant av budo.