Medlemsavgift

Medlemsavgiften är 50 kr per kalenderår och tas ut i samband med köp av träningskort. För att träna med KAUIF krävs att du är medlem i föreningen. Medlemsavgiften ger dig:

• Försäkring mot skador som uppkommer under aktivitet, enligt våra avtal
  • Rätten att representera KAUIF vid tävlingssammanhang
  • Inflytande i föreningen genom rösträtt på årsstämman
  • Möjligheten att köpa träningskort och då kunna delta i våra aktiviteter

Träningskort

När du har betalat medlemsavgiften är du medlem i vår förening, varmt välkommen! Nu är det dags att välja träningskort - vad vill du träna samt hur länge vill du träna. Du väljer antingen för enbart höstterminen eller för både höst- och vårterminen. Observera att medlemsavgift tas ut för både 2017 + 2018 vid köp av träningskort för två terminer.

Kortens giltighetstider:

HT17: fram t.o.m. 2018-01-31
HT17 + VT18: fram t.o.m. 2018-06-30.

Är du medlem i Karlstads studentkår får du 150 kr rabatt på träningskortet!

Gruppträningskort
Gäller för alla våra gruppträningspass under vald period.
En termin - 600 kr (kårmedlemspris: 450 kr) + medlemskap (se info ovan)
Två terminer - 950 kr (kårmedlemspris: 800 kr) + medlemskap (se info ovan)

Bollkort
Gäller för alla våra bollsporter under vald period.
En termin - 500 kr (kårmedlemspris: 350 kr) + medlemskap (se info ovan)
Två terminer - 750 kr (kårmedlemspris: 600 kr) + medlemskap (se info ovan)

Allkort
Gäller alla våra aktiviteter under vald period.
En termin - 900 kr (kårmedlemspris: 750 kr) + medlemskap (se info ovan)
Två terminer - 1350 kr (kårmedlemspris: 1200 kr) + medlemskap (se info ovan)

Tiokort
Gäller för tio valfria pass hos oss.
Pris: 350 kr + medlemskap (se info ovan)

Betalningsalternativ

Köp ditt kort i Studentkårens expedition
Ditt medlemskap löser du i Studentkårens expedition. Den är belägen i hus 1B på Karlstads universitet och har öppet måndag till fredag 10.00-14.00.

Bankgiroinbetalning
Betala in korrekt belopp till vårt bankgiro 230-5365 och skriv med ditt personnummer som referens. Här behöver vi även ett mejl från dig där du uppger vilket kort du betalat för samt ditt personnummer. Mejlet skickar du till kansli@kauif.se

Betala via Swish
Betala in korrekt belopp via Swish till 123 420 38 57. Glöm inte att skriva ditt personnummer i meddelandefältet samt vad för kort du köpt. Här behöver vi även ett mejl från dig där du uppger vilket kort du betalat för samt ditt personnummer. Mejlet skickar du till kansli@kauif.se.

Osäker på hur det funkar med inpasseringskort till våra träningslokaler?
Alla behöver ett uppdaterat kort med foto för denna terminen (de nya gula) via välkomstcentret, vare sig du är student eller inte. Kolla in på www.kau.se/kaukortet - innan du går dit!

Är du icke-studerande och är helt ny medlem och eventuellt har kort med foto sen tidigare – skicka mejl till Kansli@kauif.se med fullständigt namn, personnummer samt om du är ledare eller inte - vänta sedan på återkoppling.

Vid frågor kontakta
Kansli@kauif.se eller besök oss i 1A 329 (Om du har tur så finns det kaffe).