STUDENT-SM I FUTSAL 2017

All information hittar du på eventets hemsida.

När & Var?
18-19 november i Lundbystrandshallen på Hisingen i Göteborg.

Anmälan
Anmälan till 2017 års turnering är nu öppen. Under rubriken Anmälan på hemsidan hittar du all information kring detta.

Turneringen
Själva turneringen kommer att spelas i tre olika klasser, med reservation för hur många lag som anmäler sig till varje klass. Klasserna är:
Damer, Student-SM klass
Herrar, Student-SM klass
Mixed, Student-SM klass
För att vara behörig att delta i Student-SM ska man vara:
- Student (man ska bedriva eftergymnasiala studier vid högskola, universitet, folkhögskola, ky-utbildning eller komvux).

- Man uppfyller även Sveriges Akademiska Idrottsförbunds studiekrav om man avlagt eftergymnasial examen under samma kalenderår som tävlingen avgörs.

- Medlem i den studentidrottsförening (KAUIF), ansluten till Sveriges Akademiska Idrottsförbund, som deltagaren representerar.

Arrangören kommer att kontrollera samtliga deltagares behörighet vid registrering.
För Mixed-klassen gäller det att det måste vara minst 2 spelare av varje kön på planen samtidigt.

Varje lag får bestå av högst tolv spelare per match. Inga begränsningar på antalet deltagare som totalt deltar under turneringen. Priser delas dock ut till max tolv spelare och två ledare.

Turneringen kommer att spelas med ett inledande gruppspel och sedan utslagstävling

Under student-SM gäller nolltolerans mot doping. Om en dopingförseelse upptäcks i samband med tävlingen hos spelare kan laget bli diskvalificerat. Läs mer under SAIF:s antidopinginformation. Om en deltagare är påverkad av alkohol eller andra droger i samband med tävling kan arrangören alternativt domaren be vederbörande att avbryta tävlingen. Om en åskådare konsumerar alkohol i anslutning till pågående tävling ombeds vederbörande antingen att lämna arenan eller att avsluta sin konsumtion.

Boende
Göteborgs Studenters IF erbjuder boende för turnerings deltagare i Hvitfeldska gymnasiet som ligger centralt beläget i Göteborg, ett stenkast från Avenyn och drygt 20 minuter med spårvagn och buss från Lundbystrand. Vill man bo där fredag till söndag betalar man 300 kr per person. Då ingår det även frukost lördag och söndag.
OBS! Antalet platser är begränsade, först till kvarn.