Karlstads universitets idrottsförening har årligen över 500 medlemmar och erbjuder varje termin ett brett och varierat utbud av gruppträning, bollsporter, kampsport och evenemang. 

    Time left to 

NYHETER

Vi vill tacka ALLA som kom till Karlstad och gjorde den här helgen helt perfekt! Tack för alla fina kommentarer vi fick under banketten! Om det är någon som glömt något i hallen osv. Eller har frågor ang. betalning etc. så är det den här veckan ni har på er att höra av er! Vi tar då bara emot frågor via Studentiadens Facebooksida Tack o hej från oss!!

Frågor : Studentiaden

 

2018-03-26
Studentiaden 2018

Studentiaden 2018 kommer till Karlstad 10-13 maj, säkra din plats redan idag!

Studentiaden är en samling av tävlingar i minst åtta olika idrotter varav med SM-klass på minst fyra av dessa. Evenemanget samlar studenter från hela landet för vänskaplig samvaro med idrott i fokus som kommer sätta guldkant på studietiden och också bidra till en aktiv livsstil.

I samråd mellan Karlstads universitets idrottsförening (KAUIF), Sveriges Akademiska Idrottsförbund (SAIF), Karlstad kommun, Karlstad universitet (KAU) och Studentkåren vid Karlstads universitet har ett nytt koncept utvecklats och kommande upplaga Studentiaden blir ett mycket bredare evenemang än tidigare år. Vi kommer exempelvis att ha en öppningsceremoni på stora torget i Karlstad, kringaktiviteter samt en avslutningsbankett på Nöjesfabriken i Karlstad.

Årets student-SM-sporter är basket, volleyboll, badminton och innebandy.

Årets turneringsgrenar är e-sport, biljard, löpning samt styrka.

Läs mer på http://www.studentiaden.se/

Följ oss gärna på sociala medier:

www.facebook.com/Studentiaden/
Instagram: @studentiadenkarlstad2018 

Vill du vara funktionär?
Anmäl ditt intresse så hör vi av oss när det närmar sig!
http://www.studentiaden.se/funktionarer/

Läs hela inlägget »

KOMMANDE PASS